Hadis Abdullah Ibnu Mas'ud r.a katanya:
Ketika aku berada di Himis beberapa orang penduduk berkata kepadaku: Bacakan Al-Quran kepada kami. Lalu aku membaca Surah Yusuf di hadapan mereka. Abdullah berkata lagi: Lalu salah seorang dari kaum itu berkata: Demi Allah! Bukan demikian ianya diturunkan. Aku mengatakan kepada mereka: Celaka kamu! Demi Allah, Sesungguhnya aku pernah membaca sebegitu di hadapan Rasulullah s.a.w. Baginda berkata kepadaku: Kamu bagus!.

'Abdullah bin Mas'ud, may Allah be pleased with him, reported:
I was in Homs when some of the people asked me to recite the Qur'an. So I recited surah Yusuf to them. One of them said: By Allah, this is not how it was sent down. I said: Woe upon you! By Allah, I recited it to the Messenger of Allah (may peace be upon him) and he said to me: You have (recited) it well. Hadith number in Sahih Muslim [Arabic only]: 1334