Oleh alisa umairah
04-Oct-2006 12:38:28
saya seorang pelajar IPTA.sejak 5thn dulu sy bercouple dgn seseorg dan suppose last month on my burfday kitorang nak bertunang.but then maser sy tgh final exam on april i know that dier dah terlanjur dgn opismate dier.biler diselidik that gurl penah melakukan hubungan sulit juga dgn 2 org opismate lain.sy dpt tau dr lelaki yg penah bersama dgn dier yang mana lelaki itu driver dan suami orang dlm unit yg samer opis diorang.biler sy tny bf sayer katenyer that gurl pandai amik hati,tak marah,cute..yg menjadi persoalan kenapa wlupun dah tau that gurl mcm tu dier sanggup buang sy dan tampar sy.huh!!!mmg lelaki akan cair kalau digoda hari2?berkekalan ker hubungan yg dibina atas dasar begitu??alhamdulillah sy dah blh membuang bayangan dier dr hidup sy,tp mmg tak dpt dinafikan kdg2 kenangan lama dtg mengingatkan sy pd dier..
webmaster@mymasjid.net.my