Generic placeholder image
Oleh Rule.Net®
12-Apr-2005 12:24:39
aslm,
Saya nak perkenalkan seorang hamba Allah ni, yang tinggal berdekatan dengan rumah saya dan pada saya memang unik dalam urutan tradisional. Yang saya sempat alami dan tengok adalah yang seperti berikut ..
- First day, pesakit dia datang dengan tongkat dan dipimpin. Hari ketiga lepas treatment, boleh bangun dan berjalan sendiri.
- Ada sorang yang memang kena stroke teruk, tangan dan kaki lumpuh, lepas tiga jam diurut, tangan dah boleh bergerak-gerak.
Hamba Allah ni seorang rakyat Pakistan yang bermastautin di Malaysia sejak 1985, dah kahwin dengan orang sini dan beranak pinak pun. Caj dia tak mahal sangat berbanding dengan hasil, dalam RM30.00 atau mungkin lebih sket (ada akar kayu atau habatus sauda atau buat lain).
Dikhabarkan dia pernah merawat seorang pesakit barah otak (Professor kat USM, Penang) selama beberapa bulan sehingga sembuh.
Kepada mereka yang ada masalah seperti Stroke dan Kanser, boleh menghubungi beliau di alamat berikut :
Mohd. Jahangir
D-1-11 Seri Merpati Flats
Desa Ria Sungai Ara,
11900 Bayan Lepas,
Penang
016-4701435
".. Kalau Mira rasa selamat dari Neraka, Miralah ahli Neraka.." petikkan drpd www.geocities.com/meowthewerewolf/Tazkirah/MeowAMA.htm
Please login or register to leave a comment.
webmaster@mymasjid.net.my